top of page

In Memoriam

Flor

Het begon met "we gaan het ook eens met een Cavalier proberen", maar het resultaat was een echte inzethond.  Een inzethond die samen met Wendy heel wat zoekacties hebben gedaan in binnen- en buiteland.  Flore wist zelf zijn baasje te redden toen zij vast kwam te zitten in het puin.  Maar helaas ook hondjes worden ouder en de gezondheid speelt soms parten.  Flor werd slechthorig en helaas moest Flor op vervroegde rust.  Flor mocht nog mee op training om toch zo nog zijn ding te doen.  We gaan Flor zeker herinneren als de slang op het puin, want dat was zijn ding.  Rust zacht lieve Flor

Ezrha

Ezrha was de eerste reddingshond van Filip en Wendy. Met deze hond is de passie voor het reddingswerk begonnen. Ezrha slaagde in zijn examens en werkte mee aan heel wat zoekacties in binnen- en buitenland.

Helaas liet Ezrha op 6 jarige leeftijd het leven, van een springlevende hond naar het andere andere uiterste. Het verlies viel dan ook zwaar voor iedereen. De hond waar het allemaal mee begon was er niet meer, maar zijn ziel zou blijven verder leven in ons team.

Farah

Farah was de operationele reddingshond van Filip Verachtert. Door omstandig heden kon Farah niet meer in de roedel blijven. Met spijt in het hart werd afscheid genomen van Farah. Maar Filip zag dat Farah bij haar nieuwe baasje zeer gelukkig was en dat zij het reddingswerk verder kon zetten. Farah's baasje was namelijk brandweerman en kan samen met hem het werk verder zetten. De baas van Farah wilde graag een pup van Farah. Helaas mocht dit niet zijn, Farah is jammer genoeg in de bevalling gebleven.

Lenka

Lenka was de operationele reddingshond van Filip Verachtert. Na 10j trouwe dienst in het reddingswerk mocht Lenka op rust waar hij nog 4j mocht genieten van haar oudere dag.  Na 14j hebben we afscheid moeten nemen van deze kanjer.  Lenka deed heel wat operationeel werk.  

bottom of page