top of page
bgImage


Materiaal

Elke specialisatie heeft zijn eigen materialen nodig.  Om snel te kunnen uitrukken hebben we gekozen om voor elke specialisatie een aanhanger aan te schaffen met daarin de specifieke materialen.  Wanneer een team wordt uitgezonden heeft het dadelijk al het nodige materiaal nodig.   Hier onder vind je de verschillende aanhanger met de specifieke materialen.

OCP

De aanhanger OCP of Operationele Commando Post is voor zien van alle materialen die nodig zijn om een commandopost in te richten met oa: communicatie middelen, Loggers,....


MED/SAR

De aanhanger MED/SAR is voor onze medische ploeg.  Dankzij de inhoud van deze aanhanger kan er in No Time een  Medische verzorgingspost worden ontplooit.  In deze aanhanger zit ook het materiaal wanneer hond en geleider in de hoogte of diepte moet werken of wanneer er een slachtoffer van op hoogte of diepte worden onzet.

LOG

In de aanhanger LOG of Logistiek, zit alles om een volledige veldkeuken te ontplooien.   Dit kan handig zijn wanneer zoekacties langer duren en er voor eten en drinken moet worden gezorgd.


Contact:

Filip Verachtert (Coördinator)

Krokuslaan 74

2460 Lichtaart

+32(0)495 99 17 52

filip@esardogs.be

Alarmnummers:

(enkel bij dringende gevallen)

België: +32(0)468 49 68 11 

Nederland: +31(0)6 114 55 663


bottom of page